Majesty 2: Cold Sunrise
|
Dodano: 28.10.2011 | 16:16
Autor: Juventin |
Mam przyjemność zakomunikować, że grupa fanów Majesty pod szyldem FanFantasy Team stworzyła pełnoprawny dodatek do Majesty 2. Tym radośniejsza to wieść, bowiem Majesty 2: Cold Sunrise to w pełni darmowe rozszerzenie, a ilość wprowadzonych zmian jest bardzo duża. Czwarty już dodatek do Majesty 2 powstał po części z dotychczasowych tworów FanFantasy Team, którzy wydali wcześniej kilka modów oraz map do tej gry (większość w ich ojczystym, rosyjskim, języku). Rozszerzenie można pobrać korzystając z poniższych linków:
http://hotfile.com/dl/133548483/7189f6f/Majesty2_CS_ENG_install.zip.html Poniżej większość wprowadzonych zmian:
Majesty 2: Cold Sunrise do działania wymaga Majesty 2, najlepiej w wersji 1.5.355. Dodatek należy zainstalować do innego katalogu niż ten, do którego zainstalowane zostało Majesty 2. Po rozpoczęciu gry zalecane jest utworzenie nowego profilu, aby uniknąć problemu z niekompatybilnością. Dodatek dostępny do ściągnięcia w postaci torrent-a znajduje się w dziale download. |
Serwisy zrzeszone
- GameWalk.pl - RPG
- Cuda Thedas - Dragon Age
- Risen Info - Risen
- Wrota Fable - Fable 3
- Warownia - Wiedźmin 2
- Crysis Core - Crysis
- TES V - Elder Scrolls Skyrim
- Status Widmo - Mass Effect 3
- Arcania: Fall of Setarrif
Polecamy
- Nieruchomości Kołobrzeg
- Szkolenia Szczecin
- Kuźnia Demona - Hunted: The Demon's Forge
- Call of Duty: Modern Warfare
- Stronghold Info - Stronghold
- Street Fighter
- Bulletstorm.Info - Bulletstorm
Komentarze
Mam problem. Chciałbym pograć sobie przez multiplayer lecz nie moge wejść na żaden serwer. Nie wiem co mam zrobić. Inni maja taką samą wersje jak ja tylko że jeszcze ex3 , nie wiem o co chodzi.
Prosze o pomoc
Proszę odpowiedzieć na podany email, pozdrawiam.